A lisztről általában

LisztLisztliszt.lap.hu/9-99hu16725433982010-05-03 16:45:562023-01-01 04:23:18Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2010
Hirdetés

Meghatározás

Grízes liszt, rétesliszt, búzaliszt, graham liszt, lisztek, darás liszt. A liszt finom őrlemény, általában gabonából. A lisztekből leggyakrabban kenyér-, illetve lepényféléket készítenek, de lehetséges alkoholos itallá is erjeszteni, vagy dísztárgyakat, illetve ragasztót készíteni belőle. A gabonaliszt a malomipar terméke és jellemzően a sütőipar használja fel.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:A lisztről általában
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés