Linkek a témában:
Milyen lisztet válasszak?
Tanulj főzni egyszerűen, érthetően az alapoktól. Az egészséges étrend elkezdése, kialakítása, hozzávalóinak listája. Oldalamon találhatsz ötletek, receptek, heti menü segédlet. Motiváló írások, klassz receptek, és szinte minden, amit az egészséges alapanyagokkal történő főzés alapjairól, elkezdéséről, alapanyagjairól és eszközeiről tudnod kell. Ingyenesen letölthető ötlettárral is gazdagodhatsz!
Meghatározás
Grízes liszt, rétesliszt, búzaliszt, graham liszt, lisztek, darás liszt. A liszt finom őrlemény, általában gabonából. A lisztekből leggyakrabban kenyér-, illetve lepényféléket készítenek, de lehetséges alkoholos itallá is erjeszteni, vagy dísztárgyakat, illetve ragasztót készíteni belőle. A gabonaliszt a malomipar terméke és jellemzően a sütőipar használja fel.